Intelligent automation på tværs af brancher

Vores løsninger har skabt værdi for mange virksomheder i forskellige brancher. Få overblik over de industrier, som vi leverer skræddersyet automation til.

KONTAKT OS

Energi

Affaldsforbrænding ​• Fjernvarme • ​Kraftvarmeværker

Leveringssikkerhed er nøgleordet for forsyningsvirksomheder, som 24/7 skal levere varme eller strøm til forbrugerne.

Det kræver, at vi som automationsleverandør ofte skal lave ændringer, samtidig med at anlægget er i drift eller som en planlagt nedlukning med fast deadline for opstart. 

Det kræver viden og ikke mindst den rette attitude, når der på en sikker og forsvarlig måde skal foretages ændringer i SRO-anlægget. Vi har erfaringen, disciplinen og overblikket, som sikrer, at anlægsændringer og -udvidelser håndteres sikkert og forsvarligt.

SE VORES YDELSER

ABB Channel Partner

Tipatek er ABB Channel Partner inden for systemintegration. Det betyder, at ABB har godkendt os som forhandler, leverandør og servicepartner af deres automationssystemer. 

Kombinationen af ABBs kvalitetsprodukter og vores høje serviceniveau er din garanti for en automationsløsning i særklasse.

Industri

Proces • Kemi • Fremstilling

Produktivitet og oppetid er nøgleord som går igen, når der skal leveres fremtidssikrede løsninger til industrien. Vi har gennem årene leveret mange succesfulde projekter, hvor vi med vores ekspertviden på automationsområdet har øget produktivitet og oppetid. 

Virksomheder er ofte selv eksperter i fremstillingen af deres produkt, og i tæt samarbejde udvikler vi løsninger, som sikrer kvalitet og øger produktiviteten. 

KONTAKT OS

Har du brug for hjælp til automation?

Overvejer du at automatisere dine processer, er du velkommen til at tage fat i os for at høre mere om mulighederne for et samarbejde - helt uforpligtende.

Send os en henvendelse via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 30 128 128  eller skrive til os på info@tipatek.dk .

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.