Automationsløsninger til dansk industri og produktion

Opnå øget produktivitet, effektivitet, leveringssikkerhed og konkurrenceevne med Tipateks fremtidssikrende automationsløsninger. Vi udvikler og vedligeholder alle former for automatiserede anlæg.

KONTAKT OS

Spar tid, penge og ressourcer

Vores ydelser spænder fra service af automationssystemer over projektering og implementering af nye anlæg til rådgivning om cyber security, eftersyn, strategi m.m.

Med sammenlagt 50 års erfaring inden for automationsbranchen får du en stærk samarbejdspartner, som forstår samspillet mellem processer, maskiner og mennesker, og som formår at omsætte disse indsigter til effektfulde løsninger i din virksomhed. 

Se VORES YDELSER

Eksperter i førende automations- og netværksprodukter

Tipatek er specialister i PLC-styringer, SRO-systemer, HMI og netværk, hvorfor du er garanteret en effektiv automationsløsning, som matcher dine krav - både nu og i fremtiden.

Vi anvender udelukkende software og hardware fra anerkendte producenter og forhandler også flere af de systemer, som vi bruger. Vores dybdegående viden og erfaring med disse teknologier betyder, at du kan få hjælp og rådgivning til at udvælge de rette automationskomponenter samt assistance til installation og konfiguration.

Med andre ord får du en samlet ekspertpakke, når du vælger os som din automationsleverandør.

SE VORES KOMPETENCER

Har du brug for hjælp til at optimere anlægsdriften?

Overvejer du at automatisere dine processer, er du velkommen til at tage fat i os for at høre mere om mulighederne for et samarbejde - helt uforpligtende.

Send os en henvendelse via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 30 128 128  eller skrive til os på info@tipatek.dk.

    Thank you! Your message has been sent.
    Unable to send your message. Please fix errors then try again.