Tryghed, stabilitet og effektivitet gennem automation

Tipatek er en ung virksomhed med rødderne solidt plantet i automationsverden. Lær os bedre at kende på denne side – hvem vi er, og hvad vi står for.

KONTAKT OS

Vi bidrager til at fremtidssikre dansk erhverv

Tipatek er sat i verden for at hjælpe danske virksomheder med at styrke deres konkurrenceevne og driftssikkerhed.

Gennem nytænkning, nysgerrighed og dygtighed udvikler og leverer vi automationsløsninger, som effektiviserer og optimerer anlæg såvel som arbejdsgange.

Vi tror på, at de bedste relationer og resultater opstår, når service og faglighed går hånd i hånd, uanset om det er i mødet med kunder, samarbejdspartnere eller kolleger.  

Se EKSPERTISER

Mennesket før maskinen

Tipatek kom til verden d. 1. maj 2022 som et fælles passionsprojekt mellem Brian Quaade og Per Lund - begge veteraner indenfor automationsbranchen med sammenlagt 40 års erfaring.

Allerede fra begyndelsen blev det besluttet, at tillid, passion, teamwork og knowhow skulle udgøre fundamentet for virksomhedens ageren og handlen både internt og eksternt. For når dygtige og drevne mennesker løfter i flok, lykkes vi bedst.

Dette værdisæt er derfor kernen i vores kultur og forretningsførelse, hvilket også kommer til udtryk i vores navn, Tipatek. For os var det oplagt, at noget så essentielt som vores firmanavn blev bygget op omkring de fire grundpiller, som vi arbejder ud fra.

SE BRANCHER

Vores værdier